Kan du tenke deg en telefonvenn?

Hva er en telefonvenn? Les mer på www.telefonvenn.no Vågan frivilligsentral har fått mange frivillige som kan tenke seg å bidra som telefonnvenn, til de som trenger det. På våre nettsider kan du melde deg om du vil bidra, eller om du ønsker en telefonvenn.

En telefonvenn ringer deg 1-2 ganger i uken.


HVA ER EN TELEFONVENN?

En telefonvenn er en frivillig som har meldt seg til Vågan frivilligsentral. Den frivillige har sagt seg villig til å ringe 1-2 ganger i uken. En telefonvenn vil snakke om dagligdagse ting, ha fokus på det gode, det positive og det friske. En telefonvenn har fokus på å lytte, bekrefte, og henvise til andre instanser ved behov for mer enn en god samtale.


HVEM BLIR DIN TELEFONVENN?

Frivillige i Vågan har meldt seg for å bidra som telefonvenn. Vågan frivilligsentral tildeler deg en telefonvenn. Du mottar en sms på hvem og hvilket nr. som ringer deg. Vil du ikke lengre ha en telefonvenn, gir du bare beskjed til frivilligsentralen.


MER INFORMASJON

Ønskes mer informasjon, ring Vågan frivilligsentral, leder Roger Olsen, mobil 90216170 eller telefon 75420350

Vågan frivilligsentral har fulgt kommunens oppfordring og mobilisert frivillige, sammen med flere frivillige foreninger i kommunen som Svolvær Sanitetsforening, Svolvær Røde Kors, Mental Helse Vågan. Se egen sak.Flere nyheter
2021 © Vågan frivilligsentral