PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Årets Våganværing

Dagrun Krane vant

Dagrun.jpg

Siden vil bli oppdatert med hvem som vant prisen i 2015-2016-2017

Om frivilligprisen: Årets Våganværing sier statutter følgende:"Prisen skal gå til en iniativrik person, lokal forening eller gruppe, som med sine ideer og pågangsmot har bedret trivsel og livskvalitet for andre, samt bidratt til et mer åpent, aktivt og trygt samfunn".

Etter avstemning blant Våganavisas lesere går prisen "Årets Våganværing" - frivillighetsprisen 2014 til Dagrun Krane fra Svolvær som i en årrekke har ledet Røde Kors Besøkstjeneste.

Besøkstjenesten er et håndslag til eldre og enslige som har behov for å møte et menneske i hverdagen som ivaretar deres behov for kontakt.  I fjor gikk prisen til organisasjonen "Livsglede for eldre" mens den året før ble utdelt til gjengen som står bak musikkfestivalen "Codstock" i Henningsvær.

Tidspunktet for utdeling av prisen blir kunngjort senere. Det hører for øvrig også med at Dagrun Krane blir Vågan kommunes kandidat til den nasjonale frivillighetsprisen som deles ut av organisasjonen Frivillighet Norge på slutten av året.

FOTO: På bildet gratuleres Dagrun Krane av Baard Nordby i "Lysets by" som også var nominert til prisen "Årets våganværing".

Foto: Våganavisa